0
STEMMER

Jeg har flere gange kommet til at gå ud af portalen med det resultat, at den slettede hele min skrivelse. Sæt lige en hukommelse med sidste skrivelse op samt en fortrydelsesknap som i Word eller tilkoble det til et Word-dokument. Hilsen Erik

0
STEMMER

Jeg kunne godt tænke mig at det var som en app jeg bare kunne trykke på og så begynde at skrive og få rettet min tekst sindssygt godt produkt i har lavet her jeg er så glad for det

0
STEMMER

Jeg bruger AI til at hjælpe med programmering. Jeg efter lyser en lettere måde at kopiere koden på, når AI hr lavet et forslag til et modul. Ofte skal det kopieres direkte over i et udiklingsmiljø, og så er det lidt bøvlet, når man først skal mærke den relevante kode af , og være sikker på kun at få koden med, og så indsætte det i udviklingsmiljøet.

0
STEMMER

Gem chat historikken og sørg for, at der er mulighed for at kunne logge ind, så man kan se den på et senere tidspunkt.

0
STEMMER

En bedre oplæser – jeg bruger oplæsning meget, men jeres læser virkelig langsomt op og har en træls stemme til oplæsning. evt. prøv den som Word har eller Appwritter.

0
STEMMER

iOS og Android apps, muligvis integreret del af tastaturet

10
STEMMER

Lave tale om til tekst. Så når man enten høre noget fra eksempelvis en video, talt til møde, eller der bliver læst noget op, så skriver den det der bliver sagt, så man selv og bedre kan koncentrere sig om hvad der bliver sagt, i stedet for at koncentrere sig om at skrive noter ned.

4
STEMMER

en lommergener der kan regne med ligninger

7
STEMMER

Sletteværtøj til tekst, hvis man har flere tekster. Det er bøvlet at skulle slette manuelt.

7
STEMMER

Bland forslagene, så de nye også får opmærksomhed 🙂

17
STEMMER

Live korrektur. Tjek løbende ved slutning af sætning. Gør opmærksom på når der er fejl. Så bliver det muligt at bruge det som aktivt skriveværktøj 🙂

26
STEMMER

Bedre overblik over rettelser. Stave / grammatikhjælpen er en god hjælp til læse/skrivesvage personer. Oversigten over rettelser er dog læsetung. Jeg vil anbefale at rettelserne vises i kolonner først – og med hjælpeteksten efter: – Jag | Jeg | rettet for at korregere stavefejlen I stedet for: – “Jag” er rettet til “Jeg” for at korrigere stavefejlen.

7
STEMMER

Matematik

8
STEMMER

Costumized GPT, dvs. en mulighed for at definere sit eget specialiserede modsvar til Mads (som det findes i ChatGPT). En GPT der interagerer gennem en brugerdefineret persona, sproglighed og fokuseret specialisering. På den måde undgår man generiske svar, men modtager netop det man søger efter i den specifikke situation (lidt som en retrieval augmented generation)

23
STEMMER

Uploade dokument

37
STEMMER

Tag et billede af teksten – brug kamera til oversættelse

78
STEMMER

Teksten indsættes, læses, og der gives feedback til teksten – evt ud fra nogle genretræk eller faglige krav (karakterskala des lige.)

47
STEMMER

Generer billeder

10
STEMMER

Vælge en forfatter som skriveassistent